Pepiniera Natural Invest
afine fundal

Natural Invest
Specialistul in afini si afine

Plantaţia ta de afini la un click distanţă

Pepiniera Natural Invest - oferta completa

Avand in spate o bogata experienta in domeniul multiplicarii si cultivarii afinului, echipa noastra va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a infiinta o ferma de afini de succes in locatia dvs. si pentru a dezvolta o afacere in agricultura alternativa viabila si rentabila in mod eficient.

1. Material saditor de afin cu tufa inalta

Afini de calitate superioara adaptati si aclimatizati conditiilor din Romania

Pepiniera Natural Invest produce in vitro si prin butasire material saditor de afin cu tufa inalta (Vaccinium Corymbosum). Fiind specializati numai pe aceasta specie de arbusti fructiferi, reusim sa ne concentram activitatea pentru a fi perfomanti si eficienti, iar materialul saditor pe care noi il producem are urmatoarele caracteristici:

 • afini de calitate, liberi de boli si viroze ca urmare a programului de protectie fitosanitara aplicat in pepiniera si a actiunilor de prevenire
 • plantele se livreaza inradacinate in ghivece cu turba, ceea ce inseamna ca pot fi plantati cu succes in ferma in orice moment al anului
 • soiurile de afin pe care noi le oferim sunt adaptate perfect climei din Romania - detalii despre soiurile de afin
 • plantele se livreaza insotite de certificat de calitate si conformitate conform standardelor UE
 • pentru proiectele cu finantare europeana furnizam material saditor din categoria biologica CERTIFICAT (cu eticheta albastra) si certificat de calitate.
Garantia materialului saditor

Afinii plantati in sistem intensiv* in perioada octombrie - martie beneficiaza de garantie in primele 30 zile de vegetatie. Inlocuim gratuit in primavara afinii care nu se prind. Peste iarna afinii nu trebuie protejati in nici un fel.

Garantia oferita se extinde pentru afinii plantati in perioada aprilie-iunie in conditiile in care la plantare sistemul de irigatii este functional si se respecta tehnologia de pregatire a terenului recomandata de catre noi prin proiectul tehnic intocmit de echipa noastra de specialisti.

* garantia se aplica pentru comenzi de minim 1000 de plante.

Ofertele speciale ale Pepinierei Natural Invest
Afini pentru plantatii - culturi intensive

Pentru comenzile de minim 1000 de afini oferim discounturi de la 13 la 25% din preturile afinilor la colet.
Contacteaza-ne pentru a primi sprijin de specialitate pentru proiectul tau, analize de favorabilitate a locatiei, proiect tehnic. Organizam transportul afinilor, a utilajului de bilonat si a materialelor conexe necesare infiintarii culturii, cu mijloace de transport adecvate, indiferent de cantitate si distanta. Afinii sunt disponibili in loturi uniforme, verificate cu atentie bucata cu bucata inainte de livrare, la varste si dimensiuni diferite, inradacinati individual in ghivece de diferite volume si soiuri la alegere. Decideti impreuna cu specialistii nostri! Va oferim garantat cea mai avantajoasa oferta de pe piata, tehnic, calitativ si cantitativ. Detalii prin email.

In cazul in care necesarul dvs. de plante este diferit fata de pachetele definite mai jos, va invitam sa ne solicitati o oferta personalizata care poate sa includa pe langa plante si serviciile conexe, utilajul de bilonat, materialele necesare - turba, tub de picurare, folie de mulcire si transport.

Pachet cu 30 afini gata de plantat, "gata de mancat"*

*gata de mancat = afini pe rod

Pret pachet:

 • 1125 lei cu afini de 3 ani, transport inclus sau
 • 1645 lei cu afini de 4 ani, transport inclus.

Pachetul include: 30 de afini pe rod (alegeti maxim 3 soiuri in functie de stocurile disponibile),transport indiferent de locatia din tara, 4 saci cu turba 75L/sac, 1,5 kg ingrasaminte necesare pentru primul an de vegetatie, 25 ml tub de picurare, 25 ml de panza de mulcire, instructiuni.

Acest pachet este destinat celor care au solul favorabil culturii afinului.

Detalii: In conditii de favorabilitate maxima a solului fata de cerintele afinului, substratul de cultura trebuie sa fie acid pH 4-5,5 cu humus min 5%, textura luto-nisipoasa, cu umiditate de 60-70% de primavara pana toamna asigurata prin sistemul de irigatii. Daca acesti parametri nu sunt in mod natural indepliniti de catre solul dvs, atunci trebuie aplicate solutii de ameliorare care sunt posibile in anumite limite. Amendarea solului cu sulf pentru cresterea aciditatii, aportul de turba etc. se pot recomanda in baza a cel putin unui studiu de favorabilitate a locatiei dvs.

Recomandarile difera in functie de textura solului. Necesarul de turba poate fi intre 5-50 L/planta. Pentru cultura bio trebuie sa aveti o favorabilitate naturala ridicata a locatiei in care doriti sa cultivati afini. Restrictiile cu privire la plantarea direct in solul existent, fara sa mai modificati structura, textura sau chimia lui sunt strict legate de ce contine solul la adancime de pana la 20-30 cm.

De exemplu intr-un sol cu pH 7, slab in materie organica, riscurile cultivarii afinului vor exista, chiar daca aplicati 50 L turba/planta. In aceste conditii, cultura afinului in recipiente (lada, ghiveci, container cu volum mare de 50 L) elimina riscurile pe termen lung.


Toate pachetele/coletele pe care le livram vor fi insotite de instructiuni de plantare detaliate.


Preturile includ TVA. Comenzile se trimit pe email sau Whatsapp 0743103783 cu adresa de livrare completa, numele dvs si numarul de telefon. Preturile includ TVA.

Natural Invest reduce riscurile afacerii dvs cu afini.

Cautati informatii suplimentare? Contactati-ne.

2. Consultanta - proiectare - servicii

Servicii utile la infiintarea si intretinerea fermei de afini

Pepiniera Natural Invest ofera clientilor sai pachete de servicii adaptate pentru orice dimensiune a fermei de afini:

 • Analize de bonitate pentru cultura afinului in viitoarea locatie a fermei - pe baza unor probe de sol si a altor elemente din locatia viitoarei ferme, elaboram o analiza din care rezulta favorabilitatea naturala a locatiei pentru cultura afinului si facem recomandari cu privire la optimizarea tehnologiei de cultura care se poate aplica si impactul acesteia asupra succesului culturii afinului. Rezultatul acestei analize este raspunsul competent, documentat si argumentat la intrebarea "pot sa cultiv cu succes afinul in ferma mea?". instructiuni privind prelevarea probelor de sol
 • Proiectul Tehnic al fermei de afin: o documentatie complexa care cuprinde in detaliu tehnologia de cultura personalizata pentru locatia dvs., planul parcelar si de infrastructura, planul sistemului de irigatii, devizul estimativ al investitiei. Proiectul tehnic este util pentru adoptarea celor mai bune solutii tehnice, pentru o cultura eficienta a afinului, pentru optimizarea costurilor de infiintare si intretinere a fermei si pentru obtinerea autorizatiei de plantare.
 • Consultanta la infiintarea fermei in teren: Echipa noastra se deplaseaza in plantatiile care se infiinteaza cu material saditor furnizat de Natural Invest pentru a instrui fermierul asupra detaliilor fiecarei operatii efectuate la infiintarea fermei de afini.
 • Organizam Sesiuni de informare privind cultura afinului periodice destinate celor care doresc sa afle mai multe informatii despre cultura afinului, inclusiv direct din ferme existente.
 • Consultanta la intretinerea fermei in teren, prin telefon si email: Echipa noastra va sprijina sa ingrijiti cat mai bine cultura de afini, oferindu-va Planul de fertilizare si fertilizatorii necesari, Planul de protectie fito-sanitara pentru combaterea bolilor si a daunatorilor, consultanta la taieri.
 • asiguram transportul contra-cost pentru materialul saditor, materiale conexe si utilajulul de bilonat in locatia viitoarei ferme.

GRATUIT utilizarea utilajului de bilonat - punem la dispozitia fermierilor care infiinteaza plantatii de afini cu material saditor furnizat de catre noi utilaje de bilonat pentru pregatirea terenului in baza unei programari prealabile.

Utilajul de bilonat este purtat dupa tractor (min. 100CP dubla tractiune) si realizeaza intr-o singura trecere 3 operatii: formeaza bilonul, pozeaza tubul de picurare si fixeaza folia agrotextil.

Utilajul se imprumuta pentru 2-3 zile in functie de timpul necesar bilonarii.

Transportul utilajului dus-intors pana in ferma se face pe cheltuiala fermierului.

Prin aceasta facilitate economisiti pana la 2.000 euro/ha la infiintarea fermei din servicii si lucrari pe care nu mai trebuie sa le contractati la alti furnizori si pe care le puteti astfel realiza in regie proprie.

NOU: Infiintam plantatii de afini la "cheie"

Ferma ta de afini poate fi la un clik distanta. Echipa noastra tehnica include personal calificat pentru infiintarea plantatiei si lucrarile necesare. Dispunem de toate utilajele la infiintare. Contactati-ne.

Colaborarea cu Pepiniera Natural Invest va asigura o afacere profitabila in agricultura alternativa cu riscuri minime.

3. Materiale conexe

Tot ce este nevoie la plantare si intretinere

Oferta Pepinierei Natural Invest este completata de materiale conexe necesare infiintarii fermei de afini:

 • turba acida macinata si uscata ideala pentru imbogatirea substratului de cultura cu materie organica si pentru corectarea texturii acestuia;
 • panza de mulcire agrotextil necesara in special pentru a combate buruienile si pentru pastrarea umiditatii in sol;
 • tub de picurare si alte componente necesare pentru realizarea sistemului de irigare;
 • fetilizatorii necesari conform planului de fertilizare anual elaborat pentru fiecare ferma in parte;

Pentru evaluarea necesarului de materiale va rugam sa ne contactati, detalii prin email.

4. Valorificarea recoltei de afine

Preturi corecte, asistenta, parteneriat pe termen lung

Natural Invest va ajuta sa valorificati superior fructele in conditii de transparenta si eficienta, asigurandu-va:

 • Desfacerea afinelor la export si intern;
 • Instructajul echipei de recoltare;
 • Asistenta la managementul procesului de recoltare;
 • Asistenta la dimensionarea corespunzatoare a spatiilor de depozitare/procesare;

Asiguram valorificarea fructelor in conditii avantajoase. In aceste conditii riscurile afacerii cu afini sunt semnificativ mai reduse, iar singura preocupare a fermierului ramane aceea de a produce afine de calitate intr-o cantitate cat mai mare. Contactati-ne.

Oferta Natural Invest:

Preturi
Afini


Consultanta
proiectare
servicii
Materiale
conexe


Valorificare
afine

Material saditor de afinFerma ta de afiniPiata afinelor

Piata afinelor

Pentru ca au efecte foarte benefice pentru sanatate, afinele au devenit din ce in ce mai populare in randul consumatorilor europeni.

Piata afinelor proaspete este rezervata exclusiv afinelor de calitate superioara. Pentru celelalte exista o intreaga industrie alimentara care scoate anual pe piata mii de produse noi ce contin ca ingrediente afinele.

De ce sa investesti in afini?

Cu un nivel de profitabilite care poate depasi 20.000 euro/ha/an la maturitate, cultivarea intensiva a afinului cu tufa inalta este una dintre cele mai profitabile culturi alternative posibil de realizat in Romania!

In Romania exista plantatii inca pe rod infiintate in anii '80. Asta ne arata ca afinul este o planta rezistenta si durabila, care poate produce fructe pentru mai multe generatii.

Daca nu se neglijeaza aplicarea corecta si completa a tehnologiei recomandate prin Proiectul Tehnic de infiintare a plantatiei pomicole, rezultatele nu vor intarzia sa apara sub forma fructelor de calitate superioara.

Piata europeana a afinelor se dubleaza la fiecare 5 ani.

Natural Invest

Natural Invest SRL

Material saditor de afin, consultanta si proiectare ferme, materiale conexe si valorificare afine

contacteaza-ne: Finteusu Mare, jud. Maramures, Romania

tiktok
© 2007-2024 Natural Invest SRL - harta site