Pepiniera Natural Invest
afine fundal

Natural Invest
Specialistul in afini si afine

Plantatia ta de afini la un click distanta

Sesiune de informare privind Cultura Afinului

in aprilie 2018
organizam la Baia Mare a 17-a editie. detalii..

Pepiniera Natural Invest - oferta completa

Avand in spate o bogata experienta in domeniul multiplicarii si cultivarii afinului, echipa noastra va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a infiinta o ferma de afini de succes in locatia dvs. si pentru a dezvolta o afacere in agricultura alternativa viabila si rentabila in mod eficient.

1. Material saditor de afin cu tufa inalta

Afini de calitate superioara adaptati si aclimatizati conditiilor din Romania

Pepiniera Natural Invest produce in vitro si prin butasire material saditor de afin cu tufa inalta (Vaccinium Corymbosum). Fiind specializati numai pe aceasta specie de arbusti fructiferi, reusim sa ne concentram activitatea pentru a fi perfomanti si eficienti, iar materialul saditor pe care noi il producem are urmatoarele caracteristici:

 • afini de calitate, liberi de boli si viroze ca urmare a programului de protectie fitosanitara aplicat in pepiniera si a actiunilor de prevenire
 • plantele se livreaza inradacinate in ghivece cu turba, ceea ce inseamna ca pot fi plantati cu succes in ferma in orice moment al anului
 • soiurile de afin pe care noi le oferim sunt adaptate perfect climei din Romania - detalii despre soiurile de afin
 • plantele se livreaza insotite de certificat de calitate si conformitate conform standardelor UE
 • pentru proiectele cu finantare europeana furnizam material saditor din categoria biologica CERTIFICAT (cu eticheta albastra) si certificat de calitate.
Garantia materialului saditor

Afinii plantati in sistem intensiv* in perioada octombrie - martie beneficiaza de garantie in primele 30 zile de vegetatie. Inlocuim gratuit in primavara afinii care nu se prind. Peste iarna afinii nu trebuie protejati in nici un fel.

Garantia oferita se extinde pentru afinii plantati in perioada aprilie-iunie in conditiile in care la plantare sistemul de irigatii este functional si se respecta tehnologia de pregatire a terenului recomandata de catre noi prin proiectul tehnic intocmit de echipa noastra de specialisti.

* garantia se aplica pentru comenzi de minim 1000 de plante.

Ofertele speciale ale Pepinierei Natural Invest

Afini la colet prin curier : minim 10 plante, maxim 200 plante;

Pret afini: 12 lei/planta la 2 ani, 15 lei/planta la 3 ani, 22 lei/planta la 4 ani;

Transportul nu este inclus in pretul plantelor si se percepe de catre curier in functie de greutatea si volumul coletului, respectiv in functie de valoarea rambursului. Plata se poate face ramburs sau anticipat prin transfer bancar. Pentru estimarea costurilor de transport va rugam sa ne scrieti pe email localitatea de destinatie, numarul de plante si varsta acestora. Comenzile se trimit pe email cu adresa de livrare completa si numarul de telefon.

Afini la palet direct la tine in ferma

Livram afini la domiciliu pe palet:

 • 600 afini de 2 ani/palet, 20-30cm inaltime sau
 • 450 afini de 3 ani/palet, 35-60 cm inaltime sau
 • 400 afini de 4 ani/palet, 40-70 cm inaltime.

Pret palet cu afini: 4300 lei si care include: plante, TVA, transport la destinatie, fara costuri suplimentare indiferent de destinatia, la orice adresa nationala, recomandari la pregatirea terenului, analize sol 1 mostra/palet.
Plata in avans, termen de livrare 3- 5 zile de la data platii.

Pentru comenzile de minim 1000 de bucati sau alte oferte personalizate, nu ezitati sa ne contactati! In cazul in care necesarul dvs de plante este diferit fata de pachetele sau ofertele de mai sus, va rugam sa ne contactati. Detalii prin email. Pentru plantatiile intensive organizam transportul materialelor cu mijloace de transport marfa mari (camion) indiferent de cantitate si distanta.

Pachet cu Afini gata de plantat, gata de mancat

Afini pe rod, turba, tub de picurare, ingrasaminte, panza agrotextil, instructiuni si transport inclus la doar 650 lei la pachet cu un soi recomandat de noi sau la doar 700 lei in varianta in care alegeti doua sau mai multe soiuri in functie de stocurile disponibile.

Pachetul include: 30 de afini pe rod cu varsta de 3 ani, 1 pachet de turba de 250 L, ingrasaminte necesare pentru primul an de vegetatie, 25 ml tub de picurare, 25 ml de panza de mulcire, transport, instructiuni. Acest pachet este destinat celor care au solul favorabil culturii afinului.

Afini la container

In cazul in care nu doriti sa-i plantati in sol, aveti varianta sa-i asezati pe teren in vase mai mari/ghivece, containere, lazi. Oferta de mai jos contine tot ce aveti nevoie in aceasta situatie:

Pachet cu 30 de afini la containere la doar 1650 lei. Pretul include afinii, turba, 30 containere de agrotextil, transport indiferent de locatia din tara, tub de picurare dotat cu cate 2 picuratoare capilare/container, TVA, ingrasaminte pentru primul an, instructiuni, 25m panza care se aseaza sub containere pentru a nu creste buruieni intre ele. Manopera de transplantare urmand sa o faceti dvs.

Afini la container pe rod plante mature: Container din agrotextil umplut cu turba si o planta de afin la maturitate (5-6 ani) - 370 lei/buc. Comanda minima 4 bucati. Transportul acestora se poate asigura doar in perioada de repaus vegetativ, in perioada noiembrie-martie.

Preturile includ TVA.

Natural Invest reduce riscurile afacerii dvs cu afini. Contactati-ne.

2. Consultanta - proiectare - servicii

Servicii utile la infiintarea si intretinerea fermei de afini

Pepiniera Natural Invest ofera clientilor sai pachete de servicii adaptate pentru orice dimensiune a fermei de afini:

 • Analize de bonitate pentru cultura afinului in viitoarea locatie a fermei - pe baza unor probe de sol si a altor elemente din locatia viitoarei ferme, elaboram o analiza din care rezulta favorabilitatea naturala a locatiei pentru cultura afinului si facem recomandari cu privire la optimizarea tehnologiei de cultura care se poate aplica si impactul acesteia asupra succesului culturii afinului. Rezultatul acestei analize este raspunsul competent, documentat si argumentat la intrebarea "pot sa cultiv cu succes afinul in ferma mea?". instructiuni privind prelevarea probelor de sol
 • Proiectul Tehnic al fermei de afin: o documentatie complexa care cuprinde in detaliu tehnologia de cultura personalizata pentru locatia dvs., planul parcelar si de infrastructura, planul sistemului de irigatii, devizul estimativ al investitiei. Proiectul tehnic este util pentru adoptarea celor mai bune solutii tehnice, pentru o cultura eficienta a afinului, pentru optimizarea costurilor de infiintare si intretinere a fermei si pentru obtinerea autorizatiei de plantare.
 • Consultanta la infiintarea fermei in teren: Echipa noastra se deplaseaza in plantatiile care se infiinteaza cu material saditor furnizat de Natural Invest pentru a instrui fermierul asupra detaliilor fiecarei operatii efectuate la infiintarea fermei de afini.
 • Organizam Sesiuni de informare privind cultura afinului periodice destinate celor care doresc sa afle mai multe informatii despre cultura afinului, inclusiv direct din ferme existente.
 • Consultanta la intretinerea fermei in teren, prin telefon si email: Echipa noastra va sprijina sa ingrijiti cat mai bine cultura de afini, oferindu-va Planul de fertilizare si fertilizatorii necesari, Planul de protectie fito-sanitara pentru combaterea bolilor si a daunatorilor, consultanta la taieri.
 • asiguram transportul contra-cost pentru materialul saditor, materiale conexe si utilajulul de bilonat in locatia viitoarei ferme.

GRATUIT utilizarea utilajului de bilonat - punem la dispozitia fermierilor care infiinteaza plantatii de afini cu material saditor furnizat de catre noi utilaje de bilonat pentru pregatirea terenului in baza unei programari prealabile.

Utilajul de bilonat este purtat dupa tractor (min. 90CP dubla tractiune) si realizeaza intr-o singura trecere 3 operatii: formeaza bilonul, pozeaza tubul de picurare si fixeaza folia agrotextil.

Utilajul se imprumuta pentru 2-3 zile in functie de timpul necesar bilonarii.

Transportul utilajului dus-intors pana in ferma se face pe cheltuiala fermierului.

Prin aceasta facilitate economisiti pana la 2.000 euro/ha la infiintarea fermei din servicii si lucrari pe care nu mai trebuie sa le contractati la alti furnizori si pe care le puteti astfel realiza in regie proprie.

NOU: Infiintam plantatii de afini la "cheie"

Ferma ta de afini poate fi la un clik distanta. Echipa noastra tehnica include personal calificat pentru infiintarea plantatiei si lucrarile necesare. Dispunem de toate utilajele la infiintare. Contactati-ne.

Colaborarea cu Pepiniera Natural Invest va asigura o afacere profitabila in agricultura alternativa cu riscuri minime.

3. Materiale conexe

Tot ce este nevoie la plantare si intretinere

Oferta Pepinierei Natural Invest este completata de materiale conexe necesare infiintarii fermei de afini:

 • turba acida macinata si uscata ideala pentru imbogatirea substratului de cultura cu materie organica si pentru corectarea texturii acestuia;
 • panza de mulcire agrotextil necesara in special pentru a combate buruienile si pentru pastrarea umiditatii in sol;
 • tub de picurare si alte componente necesare pentru realizarea sistemului de irigare;
 • fetilizatorii necesari conform planului de fertilizare anual elaborat pentru fiecare ferma in parte;

Pentru evaluarea necesarului de materiale va rugam sa ne contactati, detalii prin email.

4. Valorificarea recoltei de afine

Preturi corecte, asistenta, parteneriat pe termen lung

Natural Invest va ajuta sa valorificati superior fructele in conditii de transparenta si eficienta, asigurandu-va:

 • Desfacerea afinelor la export si intern;
 • Instructajul echipei de recoltare;
 • Asistenta la managementul procesului de recoltare;
 • Asistenta la dimensionarea corespunzatoare a spatiilor de depozitare/procesare;

Asiguram valorificarea fructelor in conditii avantajoase. In aceste conditii riscurile afacerii cu afini sunt semnificativ mai reduse, iar singura preocupare a fermierului ramane aceea de a produce afine de calitate intr-o cantitate cat mai mare. Contactati-ne.

Oferta Natural Invest:

1.
Material
Saditor


2.
Consultanta
proiectare
servicii
3.
Materiale
conexe


4.
Valorificare
afine

Material saditor de afinFerma ta de afiniPiata afinelor

Piata afinelor

Pentru ca au efecte foarte benefice pentru sanatate, afinele au devenit din ce in ce mai populare in randul consumatorilor europeni.

Piata afinelor proaspete este rezervata exclusiv afinelor de calitate superioara. Pentru celelalte exista o intreaga industrie alimentara care scoate anual pe piata mii de produse noi ce contin ca ingrediente afinele.

De ce sa investesti in afini

Cu un nivel de profitabilite care poate depasi 20.000 euro/ha/an la maturitate, cultivarea intensiva a afinului cu tufa inalta este una dintre cele mai profitabile culturi alternative posibil de realizat in Romania!

In Romania exista plantatii inca pe rod infiintate in anii '80. Asta ne arata ca afinul este o planta rezistenta si durabila, care poate produce fructe pentru mai multe generatii.

Daca nu se neglijeaza aplicarea corecta si completa a tehnologiei recomandate prin Proiectul Tehnic de infiintare a plantatiei pomicole, rezultatele nu vor intarzia sa apara sub forma fructelor de calitate superioara.

Piata europeana a afinelor se dubleaza la fiecare 5 ani.

Natural Invest

Natural Invest SRL

Material saditor de afin, consultanta si proiectare ferme, materiale conexe si valorificare afine

contacteaza-ne: Finteusu Mare, jud. Maramures, Romania

© 2007-2017 Natural Invest SRL - harta site