Pepiniera Natural Invest
afine fundal

Natural Invest
Specialistul in afini si afine

Despre Natural Invest

Afinul poate salva destine!

"Cred ca afinele au in Romania potentialul de a salva nu doar terenuri slab productive, ci mai ales destinul celor care aleg afinul ca si cultura horticola alternativa pentru a avea asigurata stabilitatea financiara a familiei pentru foarte multi ani. Succesul nu este la indemana oricui, insa riscurile cultivarii afinului pot fi semnificativ reduse colaborand cu partenerii potriviti."
Daniel Bujor - managerul Pepinierei Natural Invest

Pepiniera Natural Invest

Echipa Natural Invest are experienta de peste 11 ani in domeniu, societatea noastra functionand din 2007. Avem milioane de plante inmultite cu succes in pepiniera noastra. Suntem dotati cu un laborator modern unde inmultim plantele "in-vitro" pentru a asigura propagarea cu succes a geneticii soiurilor si eliminarea bolilor asociate inmultirii materialului saditor in general.

Avem in portofoliu peste 20 soiuri de afin cu tufa inalta, din care oferim fermierilor 11 soiuri care au performante deosebite in Romania.

Ne ocupam in mod egal de fermierii care infiinteaza suprafete mari, ca si de cei care infiinteaza suprafete mai mici cu afin.

Promovam o tehnologie moderna de cultura intensiva a afinului care sa permita fermierului sa infiinteze si sa intretina cu costuri mici cultura de afin in conditiile in care sa obtina un nivel maxim de calitate si cantitate pentru afine.

Pepiniera Natural Invest se implica in programe de cercetare aplicata in domeniul cultivarii afinului, fiind partener in proiecte care studiaza diferite aspecte legate de multiplicarea materialului saditor, de aspecte care tin de nutritia plantelor si de efectul consumului de afine pentru sanatatea oamenilor.

Tot materialul saditor de afin pe care il producem este aclimatizat conditiilor existente in Romania!

Activitatea noastra:

  • productia de material saditor de afin cu tufa inalta (Vaccinium Corymbosum) - livram arbusti de afin inradacinati individual in ghivece cu turba
  • analize de bonitate si favorabilitate a unei locatii pentru cultura afinului - foarte utila mai ales in faza premergatoare deciziei de a infiinta o ferma de afini
  • intocmirea Proiectului Tehnic pentru ferma de afini - care cuprinde toate detaliile tehnologiei recomandate pentru viitoarea ferma, inclusiv planuri de parcelare, planuri de amenajare infrastructura, devizul estimativ al investitiei - pe baza acestui document se poate obtine autorizatia de plantare
  • furnizarea de materiale auxiliare necesare infiintarii fermei de afini la preturi competitive: turba, panza agrotextil, tub de picurare
  • consultanta pe teren la pregatirea terenului si inceperea plantarii - ne deplasam in fiecare ferma care se infiinteaza pentru a asista fermierul sa ia cele mai potrivite decizii si sa adopte solutiile cele mai eficiente
  • oferim gratuit spre utilizare utilajul de bilonat - o facilitate importanta pentru fermierii care colaboreaza cu noi care reduce semnificativ costurile de infiintare a fermei de afin
  • organizam periodic sesiuni de informare privind cultura afinului menite sa ajute viitorii fermieri sa se informeze asupra detaliilor tehnice si financiare privind infiintarea si operarea unei ferme de afini, un pas extrem de important mai ales inaintea luarii deciziei finale de a investi in afini
  • asiguram valorificarea afinelor in conditii avantajoase pentru fructele produse in special de catre fermierii care au achizitionat material saditor de la noi
  • oferim consultanta la intretinerea plantatiilor, programe de fertilizare adaptate nevoilor afinilor si fertilizatorii necesari, consultanta la taieri
  • oferim consultanta la recoltare prin instruirea echipelor de culegatori si dimensionarea spatiilor de depozitare

Filozofia Natural Invest / Valorile noastre

PROFESIONALISM

Abordam cu maxima seriozitate toate componentele activitatii noastre, ne monitorizam eficienta si ne imbunatatim permanent tehnicile in folosul clientilor nostri.

EXPERIENTA

Avem multi ani de munca in domeniul propagarii si cultivarii afinului, in comercializarea afinelor de cea mai bune calitate.

SIMPLITATE

Promovam solutii simple si eficiente atat pentru culturile intensive, cat si pentru cei care planteaza afini ca un hobby.

PREOCUPARE

Suntem mereu aproape de fermierii nostri pe care ii sprijinim permanent sa isi intretina corespunzator fermele de afini.

DESCHIDERE

Cautam permanent noi solutii pentru noi si fermierii nostri pentru cultivarea afinilor si valorificarea fructelor.

Oferta Natural Invest:

Preturi
Afini


Consultanta
proiectare
servicii
Materiale
conexe


Valorificare
afine

Material saditor de afinFerma ta de afiniPiata afinelor

Piata afinelor

Pentru ca au efecte foarte benefice pentru sanatate, afinele au devenit din ce in ce mai populare in randul consumatorilor europeni.

Piata afinelor proaspete este rezervata exclusiv afinelor de calitate superioara. Pentru celelalte exista o intreaga industrie alimentara care scoate anual pe piata mii de produse noi ce contin ca ingrediente afinele.

De ce sa investesti in afini?

Cu un nivel de profitabilite care poate depasi 20.000 euro/ha/an la maturitate, cultivarea intensiva a afinului cu tufa inalta este una dintre cele mai profitabile culturi alternative posibil de realizat in Romania!

In Romania exista plantatii inca pe rod infiintate in anii '80. Asta ne arata ca afinul este o planta rezistenta si durabila, care poate produce fructe pentru mai multe generatii.

Daca nu se neglijeaza aplicarea corecta si completa a tehnologiei recomandate prin Proiectul Tehnic de infiintare a plantatiei pomicole, rezultatele nu vor intarzia sa apara sub forma fructelor de calitate superioara.

Piata europeana a afinelor se dubleaza la fiecare 5 ani.

Natural Invest

Natural Invest SRL

Material saditor de afin, consultanta si proiectare ferme, materiale conexe si valorificare afine

contacteaza-ne: Finteusu Mare, jud. Maramures, Romania

tiktok
© 2007-2024 Natural Invest SRL - harta site